Zondag 14 januari | NIEUWJAARS BIJEENKOMST HEEMKUNDE KRING HALSTEREN

Traditiegetrouw is er ook in 2018 een nieuwjaarsbijeenkomst van Heemkundekring Halchterth.

Zondag middag 14 januari is iedereen welkom in het heemhuis Hof van Ram te Halsteren. Er is gelegenheid elkaar een goed nieuwjaar te wensen . Er zullen wat beelden van het afgelopen jaar getoond worden. En er kan getoost worden op het nieuwe jaar. Uiteraard zullen de vers gebakken oliebollen niet ontbreken. Kortom een uitgelezen moment voor leden, en overige bewoners van Halsteren en Lepelstraat om elkaar te ontmoeten en kennis te maken met Heemkunde  kring Halchterth.

De zaal zal om 13.30 uur open zijn. De receptie is van 14.00 tot 16.00 uur. Na een toespraak van de voorzitter kan ook nog tijdens deze bijeenkomst de foto tentoonstelling te bewonderen zijn. Iedereen kan aangeven wat zijn of haar 3 favoriete foto’s zijn. De foto’s zijn gemaakt door alle leden van de werkgroep fotografie van de Heemkunde kring.

Komt u dus gerust zondagmiddag 14 januari naar de Hof van Ram. Van 14.-16.00  uur naar het Heemhuis. Beeklaan 29 a te Halsteren.