FOTOTENTOONSTELLING FOTOCLUB

FOTOTENTOONSTELLING FOTOCLUB HEEMKUNDEKRING “HALCHTERTH”

Vanaf 3 januari  tot en met 22 januari 2018 organiseert we werkgroep fotografie een fototentoonstelling met eigen fotomateriaal. De bedoeling is dat dit een terugkerend jaarlijks gebeuren gaat worden waarbij de leden heemkundige foto’s die zij hebben gemaakt in het afgelopen jaar kunnen exposeren. Er worden 60 foto’s tentoongesteld van 10 fotografen.

PUBLIEKSJURY

De bezoekers aan de tentoonstelling kunnen zelf een keuze maken wat zij de mooiste 3 foto’s vinden. De uitverkoren foto’s worden beloond met respectievelijk 5,3 en 1 punt. Aan het einde van de fototentoonstelling wordt bekend gemaakt welke foto’s men het mooist heeft gevonden. De tentoonstelling is geopend op iedere zaterdag van 10.00 tot 12.00 uur en ook op iedere woensdag van 13.00 uur tot 15.00 uur en op de overige gebruikelijke tijden.