Voorwaarden fotowedstrijd heemkundekring Halchterth

1.       Inzending van foto’s voor deze wedstrijd houdt automatisch acceptatie van deze wedstrijdvoorwaarden in.

2.       De deelnemer dient de maker van de foto te zijn. Indien met de ingezonden foto op welke manier dan ook inbreuk wordt gemaakt op de auteursrechten, portretrechten of andersoortige rechten van derden, dan is de deelnemer daar geheel voor verantwoordelijk.

3.       Indien op een foto een persoon herkenbaar in beeld wordt gebracht, dan zorgt de deelnemer ervoor dat deze persoon toestemming heeft gegeven voor inzending en verder gebruik van deze foto.

4.       Door deelname aan deze wedstrijd ontstaat geen aanspraak op de wedstrijdorganisatie (financieel of anderszins), anders dan in deze wedstrijdvoorwaarden bepaald.

5.       Het deelnameformulier moet volledig en naar waarheid worden ingevuld.

6.       De wedstrijdorganisatie is gerechtigd om inzendingen te weigeren die niet aan de wedstrijdvoorwaarden voldoen. De wedstrijdorganisatie kan, maar is niet verplicht om een weigering te onderbouwen.

7.       Inzendingen kunnen worden geweigerd indien de foto naar het oordeel van de wedstrijdorganisatie in strijd is met de wet, aan kan zetten tot strafbare feiten, discriminerend of beledigend is voor derden dan wel de privacy van derden onevenredig aantast.

8.       Personen die betrokken zijn bij de wedstrijdorganisatie en/of jury zijn van deelname uitgesloten.

9.       Conflicten worden beoordeeld naar Nederland recht.

Inzendingen

1.       Inzendingen kunnen per mail worden aangeleverd op e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

2.       Te laat ingezonden foto’s worden geweigerd.

3.       De foto’s moeten worden ingestuurd in het volgende formaat: JPG, minimaal 2MB en maximaal 7 MB. Foto’s die niet aan deze specificaties voldoen worden automatisch uitgesloten van deelname.