Zondagmiddag 6 maart | Voorjaarsconcert De Glacies

VOORJAARSCONCERT VAN VOLKSMUZIEKGROEP DE GLACIS  BIJ HEEMKUNDEKRING HALCHTERTH.

Op a.s. geeft de volksmuziekgroep De Glacis weer haar jaarlijkse voorjaarsconcert in Het Hof van Ram aan de Beeklaan 29a te Halsteren. Aanvang 14.00 uur. Zaal open 13.30 uur. Toegang gratis.

Het zal deze keer een bijzonder concert worden, want voor het eerst treedt de Glacis op in haar drie-persoonsformatie. Bestaande uit:Rene Adriaansen,Ad Verbraak en Liesbeth Slieker. Voor wie de Glacis kent zal de muziek weliswaar niet helemaal onbekend in de oren klinken.Maar men zal toch merken dat het repertoire doorspekt is met nieuwigheden. Dat komt niet zozeer door nieuwe liedjes of deuntjes, maar meer omdat veel oude vertrouwde liedjes een nieuw jasje hebben gekregen. Hoe dan ook, plezier en gezelligheid staan nog steeds hoog in het vaandel en het bijwonen van een optreden van De Glacis is nog steeds een feest.

Kom dus zondag 6 maart naar het Heemhuis Het Hof van Ram te Halsteren.

Toegang gratis.