Ledenbijeenkomst: 26 juni 2014

Uitnodiging voor de ledenbijeenkomst van donderdag 26 juni 2014.

Let op:  de ledenbijeenkomst is naar donderdag 26 juni 2014.

Hof van Ram. Aanvang 20.00 uur, zaal open 19.30 uur.

Agenda          1. Opening

2. Mededelingen

3. Verslag vorige vergadering

4. Evaluatie busreis

5. Evaluatie fotopresentatie Suus Nefs

6. Datum monumentendag 14 september 2014

7. Datum mosselavond vrijdagavond  21 november 2014

8. Juli 2014 geen ledenvergadering vanwege vakanties

9.  Rondvraag

10. Pauze

11. Presentatie Kant deel IV door Marjan Muller

Verslag van de ledenbijeenkomst van 28-05-2014

Aanwezig: 32 , tijdens de lezing 60 personen        Afwezig: 12 met kennisgeving

1. Opening

Vicevoorzitter Janus van der Zande opent de vergadering en vraagt om 1 minuut stilte ivm het overlijden van Geert van Oevelen en van  Joke Goverse.

2. Mededelingen

Daar burgemeester Petter woensdag 25 juni verhinderd is wordt de vergadering eenmalig verschoven naar donderdag 26 juni 2014.

Besloten is dat per vergadering er één gedicht voorgedragen mag worden.

ders te doen,  misschien verkoop van broodjes en koffie en tompoezen. Mogelijk ook  heemkundige activiteiten. De Beekzangers trokken veel publiek dat houden we erin.

Marian de Hoogh oppert het idee dat  leden zelf cake bakken die verkocht kan worden tbv heemkundekring.  Ruud Wermuth wil brainstormen met Lia , Frans Bronkhorst vond het jammer dat De Beekzangers naar binnen gingen.

Antwoord op de vraag van Richard over de ambtsketen, deze hangt nog steeds in het Oude Raadhuis.

Wil Mouwen meldt dat de genealogie afdeling in oktober 2015 een tentoonstelling over de Hadrianusschool wil houden en in  oktober 2016 een tentoonstelling over alle cafés in Halsteren.

Zijn er mensen die gegevens hierover hebben willen zij dan contact opnemen met Wil Mouwen. Zijn e-mailadres is : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

8.  Presentatie over Kant deel IV door Marjan Muller

Lezingen en activiteiten

Donderdag 26 juni    Presentatie door Marjan Muller

Augustus                  Lezing    info volgt nog