50 jaar AC Olympia

Op 15 en 16 maart houdt AC Olympia in samenwerking met heemkundekring Halchterth, in de Hof van Ram, een tentoonstelling over het 50 jarig bestaan van Atletiek Club  Olympia.
De tentoonstelling geeft een zeer compleet beeld, op chronologische wijze, van alle gebeurtenissen in deze 50 jaar.
Naast krantenknipsels, foto’s  zullen er ook  bekers, clubbladen, T-shirts,medailles enz. worden vertoond. Zelfs spikes ontbreken niet.

Bij de tentoonstelling is er veel aandacht voor de vele wedstrijden die in het verleden werden georganiseerd en ook nu nog plaatsvinden, zoals de Tien van Halsteren, de  Melanenloop, de Molenloop en Surpriseloop. Deze lopen mogen zich verheugen op grootse deelname van atleten uit de wijde omgeving.
In clubverband wordt er gestreden om de Olympia Super Prestige. Hier zitten pittige lopen bij, zoals de Mozesloop en de cross op de Heide. Van al deze wedstrijden zult u foto’s op de tentoonstelling terugvinden.
U vindt er ook foto’s van de jeugdafdeling , die jarenlang veel leden heeft gekend, maar nu, helaas opgeheven is wegens gebrek aan belangstelling.
Tot slot zijn er beelden van de damesgroepen die wekelijks hun avondjes volmaken met lopen in het bos en het uitvoeren van lichamelijke oefeningen.
De officiële opening vindt op een verrassend sportieve wijze plaats op zaterdag 15 maart om 13.00 uur.
U vindt de tentoonstelling  in de Hof van Ram De Beeklaan 29a te Halsteren. Deze is geopend op zaterdag 15 maart van 13.00 uur tot 16.00 uur en op zondag 16 maart van 13.00 uur tot 16.00 uur. De toegang is gratis.