31-3-2012 - De 10e Genealogische dag

De 10e Genealogische dag

De afdeling Genealogie van onze kring organiseert voor de tiende keer de genealogische dag. Dit lustrum vindt plaats op zaterdag 31 maart in ons heemhuis.
Zoals ook de voorgaande jaren verwachten we veel belangstelling van binnen en buiten de regio. Van de afdeling zullen er weer leden aanwezig zijn met boeken van verschillende families uit West Brabant en met veel eigen archiefmateriaal. Dit keer zijn er ook gegevens van de burgerlijke stand van Tholen.De Nederlandse Genealogische Vereniging West Brabant presenteert zich en de heer van Oevelen zal er weer zijn met veel foto’s uit de oude doos. Ook de verzameling bidprentjes is weer aanwezig. U kunt hier aanvullingen vinden en ook zeer oude exemplaren bekijken.
Tot slot zijn er een aantal trouwfoto’s te zien van enkele families uit onze omgeving.

Al met al de moeite waar om even te komen kijken. Dat kan dus op zaterdag 31 maart tussen 10.00 en 16.00 uur in de Hof van Ram.