4-2-12 Insigneruilbeurs Stichting Vrienden Alterse Vastenavond

PERSBERICHT

Op zaterdag 4 februari 2012 organiseert de Stichting Vrienden Alterse Vastenavond weer de jaarlijkse insigneruilbeurs.

Tijdens deze beurs kunnen belangstellenden en verzamelaars weer diverse attributen ruilen die te maken hebben met de Alterse vastenavond of de vastenavond uit de randgemeenten. Denk hierbij aan de insignes van Altere en omstreken, de carnavalskranten, geluidsdragers, eigenlijk alles wat maar met de vastenavond te maken kan hebben.

Komt gerust eens kijken, misschien is dat zeldzame insigne wat je al jaren zoekt er dit jaar wel bij.

De ruilbeurs wordt weer gehouden in café de Beek in de Fabriekstraat te Halste­ren. De beurs zal starten om 10:00 uur en zal tot 13:00 uur duren. Entree is natuurlijk gratis.