Programma Koningsdag 2018

Heemkunde kring Halchterth zal ook dit jaar weer een gevarieerd konings dag programma in en rond Heemhuis Hof van Ram organiseren. Van 10.00 uur tot 16.00 uur zal het volgende programma er als volgt uit zien.

 

Buiten zal er een demonstratie gegeven worden met een stationair draaiende motor voor landbouw machine’s. Een houtdraaier zal weer aanwezig zijn om van hout verschillende voorwerpen te draaien. Het ambacht van stoelen matten is te bewonderen.Er zullen kunstwerken met als thema Verre kusten te bewonderen en te koop zijn.Natuurlijk ontbreken de vrijwilligers van de Anthoniusmolen niet met hun producten.

De drankenzaak uit Halsteren heeft een speciaal nieuw Halsters biertje, wat ter plaatse te proeven zal zijn. In een handwerkstand zullen kaarten en andere materialen verkrijgbaar zijn. Heemkunde kring Halchterth biedt oudere jaarboeken aan voor een lage prijs. Verder kunnen er kaarten met oude Halsterse taferelen, inclusief oude postzegel aangeschaft worden. 

In de middag van 14.00 tot 16.00 treden geregeld de Beekzangers op met hun vrolijke muziek, uiteraard zullen er oranje liedjes te horen zijn. De gidsen zullen rondleidingen verzorgen. Kortom een programma voor jong en oud, de moeite waard om een bezoekje aan het Heemhuis te brengen.

Heemhuis Hof van Ram Beeklaan 29a te Halsteren.

Nieuwste artikelen

Programma Koningsdag 2018

Heemkunde kring Halchterth zal ook dit jaar weer een gevarieerd konings dag programma in en rond Heemhuis Hof van Ram organiseren. Van 10.00 uur tot 16.00 uur zal het volgende programma er als volgt [ ... ]

lees meer
Zaterdag 28 April | Postzegelbeurs in Heemhuis Hof...

Zaterdag 28 april zal de postzegelvereniging Onderling Contact weer een postzegel ruilbeurs organiseren in Heemhuis Hof van Ram. Na alle feestelijkheden van vrijdag 27 april bieden zij die zaterdag  [ ... ]

lees meer