Donderdag 22-2 | Lezing over het heelal

LEZING BIJ DE HEEMKUNDE KRING HALCHTERTH.

Donderdag 22 februari 2018 zal De Steenbergenaar Theo van Es een lezing verzorgen over het heelal. Deze lezing begint na de ledenvergadering , om 20.45 uur.

De volgende onderwerpen zullen aan de orde komen.:

1. We maken een reis door de kosmos. Wat voor bizarre dingen komen we in het heelal tegen( bv. Zwarte gaten)?

Deze lezing zal gepaard gaan met veel spectaculaire beelden( foto’s en videobeelden van de Hubble ruimtetelescoop. Na afloop kunnen er vragen gesteld worden. Theo van Es houdt in zijn vrije tijd op diverse plaatsen in Nederland en daarbuiten lezingen over Astronomie en moderne natuurkunde.

Bij die lezingen wil hij zijn fascinatie over ons heelal overdragen aan het publiek. Op begrijpelijke manier wordt de complexe materie uit gelegd. Voorkennis is niet nodig. 

Men zal met verbazing en een ervaring rijker huis gaan.

Toegang gratis.

Plaats Heemhuis Hof van Ram. Beeklaan 29a te Halsteren.

Donderdag 22 februari 2018, aanvang 20.45 uur.

Nieuwste artikelen

Zaterdag 26 Mei | Postzegel ruilbeurs in de Hof va...

Postzegel ruilbeurs in de Hof van Ram te Halsteren.  Zaterdag 26 mei 2018 zal er weer een postzegel ruilbeurs gehouden worden in de Hof van Ram te Halsteren. Deze beurs wordt georganiseerd door pos [ ... ]

lees meer
Zaterdag 26 Mei | Ontvangst replica van de steen v...

Zaterdag 26 mei a.s. om 10.00 uur zal de replica van de steen van Fort de Rovere in het Heemhuis afgeleverd worden. Deze steen is een replica van de originele steen die van Fort de Rovere afkomstig i [ ... ]

lees meer