Geannuleerd: Donderdagavond 26 oktober 2017 | Taxatie avond Zilver door Dhr. K. Hielkema

Doordat de heer Hielkema onlangs geopereerd is, is deze taxatieavond helaas geannuleerd. In plaats daarvan zal Janus v.d. Zande een foto presentatie over Halsteren en Lepelstraat verzorgen.

Persbericht.

Donderdagavond 26 oktober zal Dhr. K.Hielkema bij de Heemkundige Kring Halsteren een taxatie avond verzorgen. Na de ledenvergadering kan iedereen in de Hof van Ram terecht om eigen zilver te laten taxeren. Dhr.Hielkema heeft in juni een lezing gegeven over zilver. Dit alles naar aanleiding van de grote Zilvertentoonstelling in Bergen op Zoom. Hij heeft ook twee rondleidingen verzorgt voor leden van de Heemkunde kring. Ook is hij een van de mede organisatoren van de tentoonstelling. Iemand met veel kennis van zaken. Kom naar de Hof van Ram met eigen zilveren voorwerpen. Wie weet wat u aan waarde in huis heeft. Tot en met 29 oktober is de tentoonstelling op 5 verschillende locatie’s in Bergen op Zoom nog te bewonderen.

Toegang voor de taxatie avond is gratis. Plaats Hof van Ram Beeklaan 29a te Halsteren.

Aanvang 20.45 uur.

Nieuwste artikelen